Sate de Luxe

Sate de Luxe

Sate de Luxe

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

30 minuten.

Ingrediënten

Faja Lobi Losie Foroe (marinade)
Faja Lobi Pinda-Satésaus
500 gram kipfilet

Bereiden

Het vlees in lange reepjes met een breedte van 2 cm snijden en vervolgens één nacht van te voren in de Losie Foroe (marinade) marineren; gebruik per 250 gram vlees 5 eetlepels Losie Foroe (marinade). Daarna de stukken vlees zigzagvormig aan de satéstokjes rijgen; grill of barbecue het vlees, draai het regelmatig om, tot het vlees gaar is.
Serveertip:
Serveren met Faja Lobi Pinda-Satësaus en/of Nasi Goreng of Bami of Moksie Alesie.
Serveertip: Serveren met Faja Lobi Pinda-Saté saus en/of Nasi Goreng, Moksie Alesie.

Variatietip: Maak ook eens saté van varkensvlees of garnalen.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus